Naast de a la carte gerechten kunnen wij U een menu aanbieden dat wekelijks wisselt en door de chef wordt samengesteld naargelang het seizoen. Met verse gemaakte pasta, de beste producten geïmporteerd uit Italie, dagvers van de markt en uit de streek. Dit menu, zowel traditioneel als innovatief bereid, kunt U alleen bestellen als alle tafelgenoten willen deelnemen.

Antipasti Misti
Een selectie van verschillende voorgerechtjes, op schaaltjes geserveerd.

Tagliolini al tartufo, crema con granchio di Alaska e ricotta infornata Siciliana, scaglie di tartufo
Verse tagliolini op smaak gebracht met truffel,romige saus met Alaska konigskrab, geraspe gebakken risotto uit Sicilie, geschaafde truffel

Filetti di renna Norvegese, salsa di castagne e moscatel, balsamico traditionale
Reerugfilet van rendier uit Norwegen, saus van kastanjes en moscatel, oude balsamico

en

Cosce di agnello al forno, porcini alla brace
Dungesneden geroosterd lamsbout uit de hoven, gegrilde porcini uit Toscane

en

Ravioli alle verdure griliate, salsa fredda di pomodorini freschi
Verse ravioli gevuld met gegrilde groenten, saus verse tomaatjes

Dolci
Een selectie van zoetigheden.

€ 39,50

Twitter

Route

Hieronder een simpel voorbeeld van een googlemaps