Spaghettini al uovo con salsa di coda di
rospo e gamberone
Huisgemaakte spaghetti met een lichte saus van kleingesneden zeeduivel en scampi, met geroosterde en ontvelde paprika, iets tomaat en dragon
€ 16,75
Canneloni alle verdure
Met groenten en ricotta gevulde canneloni in tomatensaus en gegratineerd
€ 13,50
Spaghetti aglio, olio e peperoncini
Met extra vergine olijfolie, knoflook en spaanse pepertjes
€ 11,50
Spaghetti alla puttanesca
Met ansjovis “gesmolten” in extra vergine olijfolie, knoflook, kappertjes en spaanse pepertjes
€ 11,50
Spaghetti pescatora
Saus van olijfolie en tomaat met schaal- en schelpdiertjes en verschillende soorten vis
€ 15,25
Penne amatriciana
Klassieke saus uit Lazio van gerookt buikspek, ui, knoflook en tomaat
€ 12,25
Penne gorgonzola
Met in room gesmolten gorgonzola, bieslook en zwarte peper
€ 12,25
Tagliatelle al ragu bolognese
De klassieke gehaktsaus met tomaat, wortel en bleekselderij
€ 12,25
Tagliatelle al salmone e zucchine in salsa
al anise
Lintpasta met stukjes zalmfilet en courgette in een saus van anijslikeur en creme fraiche
€ 13,25
Lasagne al ragu
Ovenlasagne met saus van gehakt, tomaat en kaas, gegratineerd
€ 13,00
Canneloni di vitello e agnello
Met kalfs en lamsgehakt gevulde en gegratineerde canneloni in tomatensaus
€ 14,25
Ravioli ricotta e spinaci
Verse ravioli gevuld met spinazie en ricotta in een romige saus met hamblokjes, champignons en peultjes
€ 14,25
Tortelli alle verdurine
Huisgemaakte tortellini gevuld met groenten en een saus van verse knoflook, olijfolie, kleine en gedroogde tomaatjes
€ 14,75